Jose Mourinho Arabasına Kavuştu.

Yazar Unknown on 1 Mayıs 2014 Perşembe | 5/01/2014

jose mourinho,jaguar,2014 arabalar,lüx arabalar,son model arabalar



İngiltere'de Chelsea takımının teknik direktörü Portekizli eski futbolcu olan Jose Mourinho'nun, aynı zamanda Jaguar İngiltere’nin marka elçiliğini de yürüttüğünü biliyor muydunuz?

Chelsea’nin şanslı teknik direktörü Mourinho, İngiltere sınırları içerisinde satılan ilk Jaguar F-type R Coupe modeli otomobilini teslim aldı.

Dünyaca ünlü teknik adamın beğenileri doğrultusunda hazırlanan Jaguar’ın sportif modeli F-type, Metalik Gri rengi, 20 inçlik Gyrodyne modeli jantları, kırmızı fren kaliperleri, panoromik cam tavan ve 12 hoparlörlü Meridian ses sistemi ile donatıldı.

Yeni Jaguar F-Type R Coupe modelinin kaputunun altında ise daha önce XKR-S ve XKR-S GT modellerinde kullanılan 550 beygirlik süper şarjlı V8 motor yer alıyor.

Yeni Jaguar’ını teslim alırken bir açıklama yapan Jose Mourinho: “Yeni Jaguar F-Type R Coupe modeline sahip olduğum için çok gurur duyuyorum. Bu muhteşem süper spor otomobili, bu aracı üretmekle sorumlu bir centilmenden almak büyük bir onur. Ayrıca Castle Bromwich’te bulunan Jaguar takımına böyle mükemmel bir otomobil ürettikleri için de teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Jaguar UK’den bugün yapılan açıklamaya göre şirket İngiltere, İskoçya ve Galler’de seçilen 20 özel bayide R Performans Merkezi oluşturduklarını belirtti. Bu özel bölüme sahip bayilerde “R” logosu taşıyan Jaguar modellerine özel uzmanlar ve satış sonrası destek servisleri bulunacak.

Jaguar İngiltere pazarlama direktörü Ken Forbes: “Tüm müşterilerimize sunduğumuz sınırsız desteğin yanı sıra bu yılın sonlarına doğru “R” serisi performans modellerimize sahip olan müşterilerimiz için pist tabanlı sürüş aktiviteleri düzenleyeceğiz. Böylelikle müşterilerimize arabalarının limitlerini ve kendi sürüş becerilerini test etme imkanı sunacağız.”dedi.

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. binbir çeşit otomobil - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->